maandag 20 augustus 2012

Welkom in groep 2

Dinsdag 4 september begint onze school weer. Op maandag 3 september beginnen de leerkrachten met een vergadering en worden de laatste puntjes op de i in de klas gezet. Komend jaar heb ik op maandag een ICT-dag en op donderdag en vrijdag sta ik voor een hele leuke groep 2. Deze groep hebben mijn collega en ik vorig jaar ook gehad dus de kinderen zijn bijna allemaal bij ons bekend. We verwelkomen één nieuw jongetje dit jaar in de groep.

Ik wil de ochtend gaan beginnen met een Wordle van de namen van de kinderen uit de klas. Ik zal met de kinderen een kort gesprekje voeren over wie we ook alweer zijn hoe we heten en of je ook je eigen naam weet te vinden in de Wordle. Misschien kunnen kinderen kort iets over zichzelf vertellen of willen kinderen iets over elkaar vertellen.Deze Wordle is een voorbeeld.
Create your own Wordle

2 opmerkingen:

Kleuterspel zei

Leuk idee Hanneke, ik ben vandaag weer begonnen. Ook in een erg leuke groep. We spelen nog even dat we op de camping zijn, tentje op het plein, parasol erbij, zonnebrandcreme...Zo houden we de vakantiesfeer nog even vast...Veel plezier bij je voorbereidingen en bedankt voor het delen!

Hanneke Meinen zei

Helemaal gelijk hoor om de vakantiesfeer nog een beetje vast te houden. Ik had wel met jullie te doen. Gelukkig was het vandaag niet zo heel erg heet meer.